Bikeathon update 3
The Bikeathon is only one week away, thank you to everyone for your continued support and your fundraising efforts, it’s truly amazing. As of Tuesday morning the fundraising total was at $12,011.80!
The format for the day is:
Tuesday, 30th June 2020
|9:00 – 9:10||Roll and organisation||10 minutes|
|9:10 – 9.50||Kauri||Bike Track||40 minutes|
|9.50 – 10.30||Kahikatea||Bike Track||40 minutes|
|10.30 – 10.50||Puriri / Puriri Rua||Bike Track / Driveway||20 minutes|
|10.50 – 11.10||Rata / Karaka||Bike Track / Driveway||20 minutes|
|11.10 – 11.40||Morning Tea Break||30 minutes|
|11.40 – 12.10||Kohekohe and half of Kowhai||Bike Track||30 minutes|
|12.10 – 12.40||Pukatea and half of Kowhai||Bike Track||30 minutes|
|12.40 – 1.20||Lunch Break||40 minutes|
|1.20 – 2.00||Matai and half of Rimu||Bike Track||40 minutes|
|2.00 – 2.40||Totora and half of Rimu||Bike Track||40 minutes|
There will be coffee for sale ALL DAY!
We encourage families to come along and watch the classes complete their laps around the bike track, and enjoy the day. Remember you are welcome to bring along your scooter if you prefer, scooters will be able to complete laps around the roundabout.
There will also be food for sale on the day, so remember to bring some cash!
Food for sale during Bikeathon:
Mini cupcakes: $1.00
Rice Bubble cakes: $1.00
Sausage Sizzle: $2.00 (sausages in bread)
Water/Sparkling Oh drinks: $2.00
Coffee/Hot Chocolate: $4.00
For a full list of our sponsors and more information about the Bikeathon visit https://wainui.raiseit.co.nz/hub