Loading Events
This event has passed.

Come along and join us for an amazing day full of fun!

Timetable for the Day:

9.00 – 9.10 – Roll and organisation

9.10 – 9.50 – Kauri – Bike Track – 40 minutes

9.50 – 10.10 – Puriri and Karaka – Bike Track / Driveway – 20 minutes

10.10 – 10.35 – Morning Tea Break – 25 minutes

10.35 – 11.15 – Kahikatea – Bike Track – 40 minutes

11.15 – 11.35 – Rata, Kohekohe and Pukatea – Bike Track / Driveway –  20 minutes

11.35 – 12.15 – Lunch Break – 40 minutes

12.15 – 12.45 – Koromiko and half of Kawakawa – Bike Track – 30 minutes

12.45 – 1.15 – Pohutukawa and half of Kawakawa – Bike Track – 30 minutes

1.15 – 1.40 – Afternoon Tea Break – 25 minutes

1.40 – 2.15 – Rimu and Matai – Bike Track – 35 minutes

2.15 – 2.50 – Totara and Nikau – Bike Track – 35 minutes

2.50 – 3.00 – Pack up and take bikes home