## Bike-a-thon Timetable Tuesday, 12th April 2022



9:05	Whole school to meet on the Field for <u>Bikeathon Opening</u> <u>Ceremony</u>	
9:20	Kauri / Kahikatea - Bike Track	50 mins
10:10 - 10:35	Morning Tea - There will be coffee and food available for sale	
10:40	Puriri, Pukatea, Kohekohe	30 minutes
11:10	Rimu, Matai	30 minutes
11:45 - 12:15	Lunch - There will be coffee and food available for sale	
12:20	Kawakawa, Pohutukawa,	30 minutes
12:50	Koromiko, Kowhai	Koromiko (30minutes) Kowhai (40 minutes)
1:25 -1:50	Afternoon Tea	
1:55	Totara, Nikau	40 minutes
2:35	Whole school to meet on the Field for <u>Bikeathon Closing</u> <u>Ceremony</u> (Students to bring bags to the field / classrooms packed up by 2:30)	
3:00	End of the Day	

