### Bike-a-thon is now a week away and we have already raised over \$14,000!!

An amazing effort! Keep sharing your child's fundraising page as every dollar counts!! There are still children who have not signed up yet, so follow the link below to create your page https://wainuischoolbikeathon.raiseit.co.nz/

The funds raised this year will go towards two exciting new projects:

- Our Garden to Table Program
- Our new Outdoor Classroom

#### Sponsors!

Big thanks to PitStop Silverdale, Platinum Homes and to Silverdale Megazone Entertainment Centre, for sponsoring our event.







<u>Major Prize</u> - All students who collect at least 6 sponsors will go in the draw to win a \$500 EVO Bikes voucher - Sponsored by Platinum Homes

<u>Whole School Spot Prize</u> - All students who have at least 3 sponsors will go into the draw for a chance to win a Laser Tag voucher for Silverdale Megazone.

#### Bikes on the day!

- \*\* All bikes for students in <u>Years 2-8</u> are to be placed <u>under the hall</u> between 8:15am-9:00am (Classes will be allocated a parking space). Students from <u>Puriri, Karaka & Rata</u> will park their bikes on the <u>top court (outside the Library).</u>
- No helmet = no ride!
- <u>Children will also need covered shoes</u>. If you do not have a bike to bring, we have bikes and helmets available to use at school.

#### Sausage Sizzle

• There will be a Sausage Sizzle and Juicies sale on the day. This will be delivered to each class at 11:45am. Orders can be placed with the classroom teacher before school starts.

Sausages = \$2 each (Gluten-free / Vegetarian Options available) Juicies = \$2 each

Please see below for the 2024 Bike-a-thon Timetable



## Bike-a-thon Timetable

# Friday 5th April, 2024

\*\* All bikes for students in <u>Years 2-8</u> are to be placed <u>under the hall</u> between 8:15am-9:00am (Classes will be allocated a parking space). Students from <u>Puriri, Karaka & Rata</u> will park their bikes on the <u>top court (outside the Library).</u>

9:05	Whole school to meet on the Field for Bike-a-thon Opening Ceremony	
9:30	Kawakawa, Pohutukawa ( <u>Full Bike Track</u> )	40 minutes
10:10 - 10:35	1st Break - There will be coffee and food available for sale	
10:45	Puriri, Karaka, Rata ( <u>Top Court Track</u> )	20 minutes
10:45	Rimu, Matai ( <u>Field Bike Track only</u> )	20 minutes
11:05	Kowhai ( <u>Field Bike Track</u> )	30 minutes
11:45 - 12:15	2nd Break - **Sausage Sizzle and Juices will be delivered to classes	
12:20	Kohekohe, Pukatea (Field Bike Track)	30 minutes
12:50	Totara, Nikau ( <u>Full Bike Track</u> )	35 minutes
1:25 -1:50	<u>3rd Break</u>	
2:00	Kauri, Kahikatea ( <u>Full Bike Track</u> )	35 minutes
2:40	Whole school to meet on the Field for <u>Bike-a-thon Closing Ceremony</u> (Students to bring bags to the field / classrooms packed up by 2:35)	
3:00	<u>End of the Day</u>	

### Students are to dress in House Colours on the day:

